ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιο έτοιμη, πιο ώριμη, πιο αποφασισμένη από ποτέ!

Πιο έτοιμη, πιο ώριμη, πιο αποφασισμένη από ποτέ!

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ Λάρνακας, παραμένει αήττητη για 7συνεχόμενα παιχνίδια (5νίκες – 2ισοπαλίες) και φιγουράρει στην πρώτη θέση με 26βαθμούς (έχει συγκάτοικο την Ανόρθωση) είναι μια τρανή απόδειξη ότι η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, διαθέτει το υλικό και τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ ναι μεν ξεκίνησε καλά την σεζόν  (3νίκες) αλλά κάπου στην μέση το κλίμα χάλασε με τις δύο διαδοχικές ήττες από Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, όμως οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι και να δείξουν ανάστημα καταφέρνοντας να βάλουν για τα καλά στον δρόμο των επιτυχιών την ομάδα της Λάρνακας.

Η αγωνιστική ανάκαμψη αλλά και εικόνα που βγάζουν οι «κιτρινοπράσινοι» το τελευταίο κυρίως διάστημα είναι κάτι που χαροποιεί όλους, τόσο τον προπονητή όσο και τους οπαδούς που σιγά – σιγά άρχισαν να πιστεύουν ότι η ομάδα τους μπορεί να κάνει μια επιτυχημένη πορεία πρωταθλητισμού.

Χαρούμενοι για Φλοριάν…

Ο Φλοριάν Τολεμές αποδεικνύεται «κίλερ» για την ομάδα της Λάρνακας πετυχαίνοντας μάλιστα το ένα τέρμα πίσω από το άλλο. Η ΑΕΚ για να κρατηθεί εκεί αλλά και για να κυνηγήσει τους στόχους που έθεσε εξαρχής στον φετινό μαραθώνιο, χρειάζεται ένα ποδοσφαιριστή «ηγέτη» και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του Γάλλου, ο οποίος οδηγάει από νίκη σε νίκη το συγκρότημα του Ιδιάκεθ.

Γι αυτό και η Διοίκηση της ΑΕΚ έχει ως στόχο να προχωρήσει σε επέκταση συμβολαίου μαζί με τον φορ της ομάδας, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον σύλλογο με την συμβολή του στο σκοράρισμα.

Μπορεί να αντέξει;

Η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει το σύνολο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα όμως το ερώτημα που τίθεται από πολλούς για άλλη μια χρονιά είναι το αν μπορεί να αντέξει με αυτό μέχρι τέλους.

Οι ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ υπάρχουν και έδειξαν αρκετές φορές την ποιότητα τους και ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά στους “κιτρινοπράσινους”, όμως ο Βάσκος τεχνικός θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος σε περίπτωση τραυματισμών ή απωλειών από κάρτες να διαχειριστεί όσο πιο καλύτερα γίνεται το υπάρχων ρόστερ του.

Σίγουρα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου o Τσάβι Ρόκα θα προχωρήσει σε ενίσχυση της ομάδας του, με παίκτη ή παίκτες που ίσως κάνουν την διαφορά στην ΑΕΚ,για να δώσουν σημαντικές ανάσες σε αυτούς που τραβάνε το κουπί αλλά και βοήθειες για να παλέψει η ΑΕΚ μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top