LIFESTYLE

Άγριο κράξιμο του Πατσαλίδη στα καλλιστεία: «Εβάλαν τες κοπελούες του Θεού να αγκανίζουν» - VIDEO

Άγριο κράξιμο του Πατσαλίδη στα καλλιστεία: «Εβάλαν τες κοπελούες του Θεού να αγκανίζουν» - VIDEO

Ο παρουσιαστής του «Λούης Night Show» σχολιάζει τις δοκιμασίες του «Star Κύπρος 2017» στο τρίτο live, όπου οι διαγωνιζόμενες χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν αρμόνιο.

Ο Λούης Πατσαλίδης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει καλλιστεία του καναλιού του Αρχαγγέλου, τα οποία φέτος ακολουθούν μιαν διαφορετική πορεία. Στο live όπου τα κορίτσια κλήθηκαν να δείξουν το ταλέντο τους σχολίασε:«Εβάλαν τες κοπελούες του Θεού να γκανίζουν». Ο ίδιος θεωρεί ότι στα φετινά καλλιστεία δεν έκαναν τίποτα που να σχετίζεται με τα καλλιστεία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Όσο προχωρούσε σιγά σιγά η νύχτα το σόου εξελισσόταν σε σχολική γιορτή». Τα video με τα οποία συνόδευσε την σάτιρά του παρουσίαζαν μια διαγωνιζόμενη να παίζει αρμόνιο, την άλλη να χορεύει ζεϊμπέκικο και μια άλλη να στέκεται σαν 5χρονο σε σχολική γιορτή, όπως σχολίασε ο Λούης. Σχετικό άρθρο: Ο καυτός χορός της Κορτζιά στα Καλλιστεία αναστατώνει το instagram! Το σχόλιο του Πιέρου κάτω από το video – VIDEO Ο Πατσαλίδης ανάμεσα στα άλλα εξέφρασε την επιθυμία να μπει κι αυτός στην συγκεκριμένη σχολική γιορτή, δείχνοντας μας πώς θα εμφανιζόταν ό ίδιος πάνω στην σκηνή των καλλιστείων «Star Κύπρος 2017». Δείτε το απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top