LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Κύπρια επώνυμη μιλώντας για την γέννηση της κόρης της! «Δεν την αγκάλιασα, δεν την κράτησα, δεν την θήλασα...»

Συγκλονίζει η Κύπρια επώνυμη μιλώντας για την γέννηση της κόρης της! «Δεν την αγκάλιασα, δεν την κράτησα, δεν την θήλασα...»

Η 17η μέρα του Νοέμβρη είναι η μέρα προωρότητας και η σύζυγος του παρουσιαστή της κυπριακής τηλεόρασης και ραδιοφωνικού παραγωγού μιλά για την δική της δύσκολη θέση όταν η κόρη της μόλις γεννήθηκε μεταφέρθηκε στην εντατική νεογνών.

Η Νατάσα Τούρζα, η σύζυγός του Γιώργου Ρούσσου μοιράστηκε την δική της ιστορία, με την γέννηση των δίδυμών της κοριτσιών, με αφορμή την μέρα προωρότητας. Όπως έγραψε η μητέρα της Ζωής και της Ραφαήλιας: "17/11 Παγκόσμια ημέρα προωρότητας. Πριν 4 μήνες γέννησα και εγώ σχετικά πρόωρα (36+1) τα δίδυμα μωράκια μου. Κάτι αναμενόμενο για τις πολύδυμες κυήσεις,κάτι που γνώριζα εξαρχής και που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα όλο το χρόνο να προετοιμαστώ για αυτό που ίσως ερχόμουν αντιμέτωπη. Τελικά όσο και αν είχα διαβάσει ,όσο κ αν είχα ενημερωθεί, στην πραγματικότητα δεν είχα ιδέα τη σημαίνει προωρότητα." Τα λόγια της συγκινούν: "Τη Ζωή μου την είδα μόνο όταν γεννήθηκε, άκουσα το κλάμα της,τη φίλησα,τη μύρισα και μετά μας ανακοινώθηκε οτι πρέπει να μεταφερθεί στην εντατική νεογνών για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος ρουτίνας. Δεν Την αγκάλιασα,δεν την κράτησα, δεν την θήλασα..Πόσο δύσκολη στιγμή..ένα κομμάτι μου έφυγε μαζί της και το άλλο μισό ήταν εκεί για την Ραφαηλία μου,που με χρειαζόταν." Η εξιστόρηση της αγγίζει την ψυχή κάθε μάνας: "Έφευγα από το μαιευτήριο με δυνατά παυσίπονα για να πάω στην εντατική νεογνών να δω τη μικρή μου. Έμεινα έκπληκτη με το πόσοι γονείς ήρωες περίμεναν με λαχτάρα να δουν τα μικρά τους. Τόσα, μωράκια κάποιων γραμμαρίων να παλεύουν για την ίδια τους τη ζωή. Κλεισμένα σε μία θερμοκοιτίδα, γεμάτα καλώδια,τους νοσηλευτές να τα φροντίζουν με τόση αγάπη και οι γονείς με μια προσευχή στα χείλη, όλα να πάνε καλά και με την ελπίδα να τα πάρουν γρήγορα σπίτι. Συγκλονιστικές εικόνες." Η Νατάσα δεν μπορεί παρά να είναι ευγνώμων για την υγεία των δύο της κοριτσίών: "Εμείς είχαμε την τύχη να κάτσουμε μόνο 4 μέρες στην εντατική.Είχαμε την τύχη να γυρίσουμε και οι 4 στο σπίτι μας. 4 ημέρες που μου έμαθαν πολλά και μου φάνηκαν αιώνας. Αν εγώ αισθάνομαι έτσι , τότε οι γονείς που περιμένουν εβδομάδες και μήνες να πάρουν το σπλάχνο τους στη φωλιά του πως νιώθουν; Αισθάνομαι τόσο μικρή μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους γονείς και ακόμη περισσότερο σε αυτά τα μεγάλα θαυματάκια. Τους αγωνιστές από κούνια. *************Ένα ευχαριστώ στον άντρα μου και στους ανθρώπους της μονάδας εντατικής νοσηλείας νεογνών Αρχ.Μακαριος είναι λίγο.".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top