ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο άτομα 54 και 59 ετών υπόσχονταν τεμάχια γης σε κόσμο, έπαιρναν τα χρήματα και "εξαφανίζονταν"

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δύο άτομα 54 και 59 ετών υπόσχονταν τεμάχια γης σε κόσμο, έπαιρναν τα χρήματα και "εξαφανίζονταν"

Δύο πρόσωπα, ηλικίας 54 και 59 ετών, συνέλαβε την Πέμπτη 16/11 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, τα πιο πάνω πρόσωπα, φέρονται κατά τα έτη 2015 και 2016, να συμφώνησαν με την παραπονούμενη, για την πώληση δύο τεμαχίων γης, στη Λεμεσό. Ωστόσο, παρά το ότι σύμφωνα με την παραπονούμενη, κατέβαλε για την αγοραπωλησία αυτή χρηματικό ποσό πέραν των €130,000, οι όροι των συμφωνιών δεν τηρήθηκαν. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. *φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE