ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο 77χρονος

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο 77χρονος

Σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, νοσηλεύεται ο 77χρονος πεζός που τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19/11.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο ηλικιωμένος άνδρας φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, κάταγμα πλευρών και θώρακα. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός πεζού στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος του Αγ. Αθανασίου Η κατάσταση της υγείας του άτυχου 77χρονου θεωρείται κρίσιμη. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πολυτραυματίας ο 77χρονος πεζός – Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE