ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπό 2ήμερη κράτηση 22χρονος για υπόθεση κλοπής και επίθεσης

ΠΑΦΟΣ: Υπό 2ήμερη κράτηση 22χρονος για υπόθεση κλοπής και επίθεσης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη τη Δευτέρα 20/11 22χρονος από τη Λεμεσό για υπόθεση κλοπής, επίθεσης και βιασμού σε βάρος 29χρονης, πρώην συμβίας του, στην Κάτω Πάφο.

Το Δικαστήριο διέταξε τη διήμερη προσωποκράτηση του, ενώ ακολούθως την Τετάρτη αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 22χρονος μετέβη στην κατοικία της παραπονούμενης στις 14.11.2017 και εισήλθε σ’ αυτήν παρά την άρνηση της. Στην συνέχεια ο 22χρονος όταν αυτή αποκοιμήθηκε και ακολούθως ξύπνησε, είδε τον νεαρό να μην έχει φύγει από την κατοικία της και μετά από έντονη λογομαχία και επίθεση που δέχτηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της 29ρονης, ο 22χρονος της απέσπασε το κινητό της, χρηματικό ποσό ύψους 800 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Η 29χρονη που διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με τον νεαρό μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου εκεί κατήγγειλε και βιασμό της από τον 22χρονο. Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση, που ωστόσο δεν παρουσίασε ευρήματα . Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top