ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Βίασε την ανήλικη πρώην του εξευτελίζοντας την πάνω σε ντεπόζιτο – Τέσσερα χρόνια φυλάκιση

ΚΥΠΡΟΣ: Βίασε την ανήλικη πρώην του εξευτελίζοντας την πάνω σε ντεπόζιτο – Τέσσερα χρόνια φυλάκιση

Στη φυλακή θα περάσει τα υπόλοιπα τέσσερα χρόνια της ζωής του νεαρός, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν βίασε την ανήλικη πρώην σύντροφο του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», το καλοκαίρι του 2015 η 15χρονη από την Πάφο ζήτησε στον 20χρονο φίλο της να διακόψουν την σχέση τους. Ο 20χρονος, εξευτέλισε το 15χρονο κορίτσι με τον χειρότερο τρόπο αφού την ανάγκασε ξημερώματα να φύγει από το σπίτι της, οδηγώντας την σε ερημική περιοχή. Ακολούθως, την ανέβασε στην οροφή μεγάλου ντεπόζιτου υδροδότησης όπου και την βίασε δαγκώνοντας την στο στήθος και σε άλλα σημεία του κορμιού της. Ο ίδιος φέρεται να την απειλούσε πως αν δεν συναινέσει στις επιθυμίες του θα την εξέθετε, δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα υλικό με ερωτικές τους στιγμές. Θύτης και θύμα φέρονται να είχαν σχέσεις από το 2011 όταν γνωρίστηκαν μέσω του μεγαλύτερου αδελφού της ανήλικης. Κατά την διάρκεια της σχέσης τους λόγω της ζήλιας του 20χρονου χώριζαν, μάλωναν και επανασυνδέονταν αρκετές φορές. Αποκορύφωμα της θυελλώδης σχέσης τους ήταν η αποτρόπαια πράξη του 20χρονου. Το Κακουργιοδικείο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων, απόφαση που δεν ανατράπηκε ούτε στο Εφετείο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top