ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oύτε κι αυτός αντέχει…

Oύτε κι αυτός αντέχει…

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου βρέθηκε στο γήπεδο «Αμμόχωστος» το βράδυ της Κυριακής (26/11) και ήταν ένας απ’ τους πολλούς που έφυγαν από το γήπεδο με την πίκρα και την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο. 

Αν κρίνουμε από το ύφος του πρώην ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων» (βλ.φώτο), σίγουρα ούτε ο ίδιος αντέχει να βλέπει αυτή την εικόνα που βγάζει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Η μια νίκη που πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα σε 13αγώνες στο πρωτάθλημα, αποτυπώνει την σκληρή και την ωμή πραγματικότητα για την κατάσταση που βρίσκονται οι “ερυθρόλεκοι” την φετινή περίοδο.

Όλοι γνωρίζουν (ειδικά ο Πάρης Ανδρέου) ότι αν η ομάδα του Πουρσαϊτίδη θέλει να ξεφύγει από τις περιπέτειες θα πρέπει να αλλάξει όχι πολλά, αλλά πάρα πολλά πράγματα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top