ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε η στιγμή… να μιλήσει και ο Ράφα Λόπεζ!

Ήρθε η στιγμή… να μιλήσει και ο Ράφα Λόπεζ!

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ομόνοιας που αποκτήθηκε το καλοκαίρι και ακούει στο όνομα Ράφα Λόπεζ, ήρθε ως στήριγμα και για να δώσει βοήθειες αλλά και σημαντικές ανάσες σε κάποια παιχνίδια στον Ματ Νταρμπισάιρ ο οποίος από την περσινή περίοδο τραβάει το κουπί και όλο το βάρος στην κορυφή της επίθεσης του «τριφυλλιού».

Το κακό μαντάτο που ήρθε το απόγευμα της Κυριακής (26/11) και αφορούσε τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγλου που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου για 3 με 4 βδομάδες, είναι μεγάλο πλήγμα για την Ομόνοια σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος καθώς έρχονται τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα. 

Ο τραυματισμός του Ματ φυσικά θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα της ενδεκάδας στον Ράφα Λόπεζ. Ο φορ της Ομόνοιας από την Ιβηρική χερσόνησο μέχρι στιγμής στα παιχνίδια των «πρασίνων» που χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως αλλαγή δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα, όμως τα νέα δεδομένα που προκύπτουν ίσως του δώσουν την ευκαιρία να παραμείνει στην αρχική ενδεκάδα και στα επόμενα ματς της ομάδας του.

Σίγουρα ο Ράφα Λόπεζ με τον τραυματισμό του Άγγλου, είναι πολύ πιθανόν να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του (εξάρταται από τις επιλογές του Πάμπου), με τον τεχνικό της Λευκωσιάτικης ομάδας δίχως άλλη επιλογή να του δίνει φανέλα βασικού στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που θα έχει να δώσει η Ομόνοια στο πρωτάθλημα.  

Η καθιέρωση φυσικά του Πορτογάλου επιθετικού στην βασική ενδεκάδα και μετά την επιστροφή του Ντάρμπισαιρ θα εξαρτηθεί μόνο από τα δικά του πόδια, την δική του απόδοση αλλά και από την συνολική εικόνα που θα βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο στους επόμενους αγώνες. 

Ο Ράφα Λόπεζ όσο καιρό θα απουσιάζει ο περσινός πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας και του πρωταθλήματος, θα κληθεί να αντικαταστήσει επάξια τον Ματ στα επόμενα ματς του “τριφυλλιού” και καλείται να αποδείξει ταυτόχρονα στον Πάμπο Χριστοδούλου ότι μπορεί κι αυτός με την σειρά του να αγωνιστεί εξίσου καλά στην «αιχμή» του δόρατος βγάζοντας τα «κάστανα από την φωτιά».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top