ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν πάρει μπρος μοιάζει με τρένο δίχως σταματημό!

Όταν πάρει μπρος μοιάζει με τρένο δίχως σταματημό!

Ο Κυριάκος Αποστόλου παρακολούθησε τον Απόλλωνα Λεμεσού στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό, και σας παραθέτει την άποψη του για το 3-0 υπέρ των Λεμεσιανών που «γράφτηκε» στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης.

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Παρέα με την Ανόρθωση Αμμοχώστου κάνει ο Απόλλωνας Λεμεσού, ο οποίος παραμένει αήττητος στο «μαραθώνιο», έχοντας βέβαια τρία ματς λιγότερα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που… τελειώνουν. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή αποδίδει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο όταν θέλει, και αποτελεί «μπελάς» για κάθε άμυνα, παρόλο που έχασε τον Άντον Μάγκλιτσα για αρκετό χρονικό διάστημα.

Στη «μάχη» του Τσιρείου υπήρχε μονάχα εκείνος στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, κάτι που διαφαίνεται και από τις 24 τελικές προσπάθειες που δημιούργησε μπροστά στα καρέ του εκπληκτικού Μπογκατίνοφ. Αν δεν ήταν ο Σκοπιανός, το σκορ θα είχε ξεφύγει, διότι όλοι είχαν «κέφια» και μπορούσαν να σκοράρουν.

Με αντίπαλο την ομάδα που έχει ως έδρα το Δασάκι, ο Απόλλωνας δεν έχει κάτι αρνητικό εντός «χορταριού». Το «κακό» του πρόσωπο το έδειξε στις κερκίδες, αφού ο κόσμος που βρέθηκε στο «σπίτι» του ήταν ελάχιστος, και αυτό αποτελεί το παράπονο όλων. Όταν οι φίλαθλοι ζητούν πρωτάθλημα, επιβάλλεται να στηρίζουν έναν σύλλογο σε όλα τα ματς, και ας μιλάμε για μία εργάσιμη μέρα.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν τα φόντα για πολλές διακρίσεις, άλλωστε μπήκαν με το «δεξί» στη χρονιά, «σηκώνοντας» το Super Cup. Οι δυνατότητες φάνηκαν και τη Δευτέρα (27/11) όπου υπάρχουν πολλά που πρέπει να «κρατηθούν».

Η επιστροφή στο σκοράρισμα για τον Φώτη Παπουλή που αφιέρωσε το τέρμα του (περισσότερα ΕΔΩ), οι ηγετική εμφάνιση του Άλεξ Ντα Σίλβα που απώλεσε πέναλτι (περισσότερα ΕΔΩ), και του Άλεφ που χάνει το επερχόμενο ματς με Πάφο στη Λεμεσό (περισσότερα ΕΔΩ), αλλά και την «καυτή» απόδοση του Γιάκολις που όταν μπήκε «έβγαλε» και μία φοβερή ασίστ. Αμυντικά, δε μπορεί να κριθεί η ομάδα του Αυγουστή, διότι το απόλυτο «μηδενικό» στις τελικές του Εθνικού, κοίμισαν τον Μπρούνο Βάλε (περισσότερα ΕΔΩ). Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στην επιστροφή του Μπεντόγια, έστω και στην αποστολή… (Περισσότερα ΕΔΩ).

Η συνέχεια είναι δύσκολη, και δίχως αμφιβολία, οι Λεμεσιανοί θα κρίνονται συνέχεια, αλλά η απόδοση τους ενθουσιάζει ακόμα και τους ουδέτερους φιλάθλους. Θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο; Η απάντηση επί «χόρτου»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top