Ποινική δίωξη σε Χλωρακιώτη και δυο άλλα πρώην πανίσχυρα στελέχη του Συνεργατισμού – Κατηγορούνται για δάνεια με την σέσουλα

Ποινική δίωξη σε Χλωρακιώτη και δυο άλλα πρώην πανίσχυρα στελέχη του Συνεργατισμού – Κατηγορούνται για δάνεια με την σέσουλα

Την ποινική δίωξη τριών πρώην στελεχών του Συνεργατισμού φέρεται να αποφάσισε όπως εισηγηθεί η Αστυνομία προς την Γενική Εισαγγελία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η εισήγηση για ποινική δίωξη αφορά τους Ερωτόκριτο Χλωρακιώτη, πρώην διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, Δημήτρη Σταύρου, πρώην γραμματέα της ΣΠΕ Στροβόλου και ένα τρίτο πρόσωπο πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της ΣΠΕ Στροβόλου.

Οι έρευνες εστιάστηκαν στα δάνεια που έλαβαν από τον Συνεργατισμό τα συγκεκριμένα τρία στελέχη.

Ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης ερευνήθηκε για 157 δάνεια ύψους 40 εκατ. ευρώ που έλαβε ο ίδιος ή μέλη της οικογένειας του ή εταιρίες που είχαν σχέση με τον ίδιο.

Τα δανεικά χρήματα προσθέτει το δημοσίευμα, χρησιμοποιήθηκαν για αγορά γης στην επαρχία Πάφου, για αγορά μετοχών αλλά και για εξόφληση άλλων δανείων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE