ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Άπλωσε» τις αρετές, έδειξε την ποιότητα και τις λύσεις του!

«Άπλωσε» τις αρετές, έδειξε την ποιότητα και τις λύσεις του!

Ο Πάνος Λάρκος βρέθηκε στο ΓΣΖ και παρακολούθησε το 4×4 του ΑΠΟΕΛ, ύστερα από τη γκέλα της 28ης Οκτωβρίου απέναντι στον Εθνικό Άχνας που και σήμερα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Τέταρτο «θύμα» στη σειρά, ο Ερμής Αραδίππου, αυτή τη φορά για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί τον Αύγουστο. Ο Γιώργος Δώνης παρά τις απουσίες που μετρούσε, είδε όσους αγωνίστηκαν να βγάζουν μπόλικη όρεξη, και ποιότητα εντός αγωνιστικού χώρου. Κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι πήγε χαμένο ένα ημίωρο ώσπου να σκοράρει ο Ποτέ, ωστόσο, η «εικόνα» λέει το αντίθετο. Η υπεροχή, οι ευκαιρίες, και το δοκάρι, απέναντι σε ένα καλά αμυντικά οργανωμένο σύνολο, μπαίνουν στα θετικά της βραδιάς.

Επίσης, ο Ανδρέας Παρασκευά έδειξε ότι έχει ταλέντο, παρά το «λαθάκι» που έκανε σε ένα χρονικό σημείο όπου ο ΑΠΟΕΛ δεν πιέζονταν από τον αντίπαλο και το σκορ. Ο πιτσιρικάς αξίζει τις ευκαιρίες, ενώ και η συνύπαρξη με τους έμπειρους θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη του.

Εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Στάθης Αλωνεύτης, που δίκαια παίρνει το άτυπο βραβείο του MVP. Ο Στάθης δείχνει σε φοβερό «φεγγάρι», και λογικά τον εμπιστεύεται ο Ελλαδίτης προπονητής στο αρχικό του σχήμα. Η μοναδική απογοήτευση των πρωταθλητών μπορεί να χαρακτηριστεί ο Φακούντο Μπερτόλιο. Το «10» των «πορτοκαλί» δε μπορεί να συνέλθει από τις μέτριες εμφανίσεις, παρόλο που είχε τις ευκαιρίες απέναντι στους «φτεροπόδαρους», τις «σπατάλησε» κάνοντας τις χειρότερες επιλογές.

Καλό πρόσωπο εμφάνισε ο Τόμι Ορ για όσο έπαιξε, ασχέτως αν αστόχησε σε μία «μεγάλη» ευκαιρία προς το τέλος. Ο παίκτης από την χώρα των «καγκουρό» έχει ποιότητα και την δείχνει, «φωνάζοντας» παρών στην ομάδα της Λευκωσίας. Το ματς που ακολουθεί στο ΓΣΠ σίγουρα θα είναι διαφορετικό, αφού οι ενδεκάδες θα έχουν διαφορετικά πρόσωπα με το ενδιαφέρον να παραμένει έντονο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top