Στη Δικαστική Λαφράνς και Αϊρόσα, κίνδυνος ενόψει ΑΠΟΕΛ και… έξαλλοι στην ΑΕΛ! (pics)

Στη Δικαστική Λαφράνς και Αϊρόσα, κίνδυνος ενόψει ΑΠΟΕΛ και… έξαλλοι στην ΑΕΛ! (pics)

Όπως έγινε γνωστό, παραπέμφθηκαν στη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ μετά από την έκθεση του παρατηρητή του ντέρμπι με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, Ευστάθιου Ευσταθίου, οι Λαφράνς και Αϊρόσα!

Για τον Λαφράνς, ο λόγος της παραπομπής του όπως αναφέρεται, είναι επειδή πανηγύρισε μπροστά από τους οπαδούς της “Κυρίας” με στρατιωτικό χαιρετισμό!

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει, αφού οι της ΑΕΛ τονίζουν με κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο Αϊτινός άσος αφιέρωσε το γκολ στη γνωστή οπαδό της ΑΕΛ Πετρούλα, η οποία βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι (βλέπε κεντρική φωτογραφία). Ο συγκεκριμένος χαιρετισμός πάντως, είναι σήμα κατατεθέν του Λαφράνς όποτε σκοράρει…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με τον πανηγυρισμό του Λαφράνς στο ντέρμπι με την Ανόρθωση:

Στην ΑΕΛ είναι έξαλλοι από αυτή την εξέλιξη και σύμφωνα με “γαλαζοκίτρινους κύκλους”, δημιουργούνται και εύλογα ερωτηματικά για τα αίτια αυτής της καταγγελίας, μιας και την επόμενη αγωνιστική (15η), η Λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Ακόμη, ο παρατηρητής του ντέρμπι στο “ΠΑΠ” στέλνει και τον Αϊροσα στη Δικαστική, γιατί όπως αναφέρει στην έκθεση του, χαιρέτησε τους οπαδούς της Ανορθωσης που αποδοκίμαζαν τους παίκτες της ΑΕΛ, με το σήμα της νίκης. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η πλευρά της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE