ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Δικαστική Λαφράνς και Αϊρόσα, κίνδυνος ενόψει ΑΠΟΕΛ και… έξαλλοι στην ΑΕΛ! (pics)

Στη Δικαστική Λαφράνς και Αϊρόσα, κίνδυνος ενόψει ΑΠΟΕΛ και… έξαλλοι στην ΑΕΛ! (pics)

Όπως έγινε γνωστό, παραπέμφθηκαν στη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ μετά από την έκθεση του παρατηρητή του ντέρμπι με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, Ευστάθιου Ευσταθίου, οι Λαφράνς και Αϊρόσα!

Για τον Λαφράνς, ο λόγος της παραπομπής του όπως αναφέρεται, είναι επειδή πανηγύρισε μπροστά από τους οπαδούς της “Κυρίας” με στρατιωτικό χαιρετισμό!

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει, αφού οι της ΑΕΛ τονίζουν με κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο Αϊτινός άσος αφιέρωσε το γκολ στη γνωστή οπαδό της ΑΕΛ Πετρούλα, η οποία βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι (βλέπε κεντρική φωτογραφία). Ο συγκεκριμένος χαιρετισμός πάντως, είναι σήμα κατατεθέν του Λαφράνς όποτε σκοράρει…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με τον πανηγυρισμό του Λαφράνς στο ντέρμπι με την Ανόρθωση:

Στην ΑΕΛ είναι έξαλλοι από αυτή την εξέλιξη και σύμφωνα με “γαλαζοκίτρινους κύκλους”, δημιουργούνται και εύλογα ερωτηματικά για τα αίτια αυτής της καταγγελίας, μιας και την επόμενη αγωνιστική (15η), η Λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Ακόμη, ο παρατηρητής του ντέρμπι στο “ΠΑΠ” στέλνει και τον Αϊροσα στη Δικαστική, γιατί όπως αναφέρει στην έκθεση του, χαιρέτησε τους οπαδούς της Ανορθωσης που αποδοκίμαζαν τους παίκτες της ΑΕΛ, με το σήμα της νίκης. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η πλευρά της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top