Αναστολή ποινικής δίωξης του Γιάννου Λακκοτρύπη – Αίτημα σε ΔΗΚΟ για επαναδραστηριοποίηση

Αναστολή ποινικής δίωξης του Γιάννου Λακκοτρύπη – Αίτημα σε ΔΗΚΟ για επαναδραστηριοποίηση

Επιστολή στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, απέστειλε σήμερα το Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, Γιάννος Λακκοτρύπης, με την οποία καλεί τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ να ανακαλέσει την απόφασή της, ημερομηνίας 19/8/2017, η οποία ανέστελλε τη συμμετοχή του στα συλλογικά όργανα του κόμματος, μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής υπόθεσης, που εκκρεμούσε εναντίον του.

Στην επιστολή του ο κ. Λακκοτρύπης πληροφορεί τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ πως ο Γενικός Εισαγγελέας αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης εναντίον του, επειδή αποφάνθηκε τελικά ότι ο Νόμος δεν τυγχάνει εφαρμογής στην περίπτωσή του και γιατί όπως συμπληρώνει δεν είχε υποχρέωση για λήψη άδειας από την αρμόδια επιτροπή για εργασία στον ιδιωτικό τομέα.

«Απόφαση, που συμφωνεί απόλυτα με τη γνωμάτευση του δικού σας δικηγορικού γραφείου, που δόθηκε στην Αρχή Λιμένων Κύπρου στις 22/2/2017, υπό την ιδιότητα του γραφείου σας ως νομικού συμβούλου της Αρχής», σημειώνει στην επιστολή του προς τον κ. Παπαδόπουλο.

Ο κ. Λακκοτρύπης απαιτεί όπως η Γραμματεία του ΔΗΚΟ ανακαλέσει την απόφαση της και εκδώσει σχετική ανακοίνωση μέσω των ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί «ο ίδιος εκκωφαντικός τρόπος και κρότος που είχατε κάνει τότε, όταν ερήμην μου αποφασίσατε».

«Αυτό εξάλλου απαιτεί, όχι μόνο η πολιτική ηθική, αλλά και η ιδεολογία του ΔΗΚΟ, μέσω του τρίπτυχου της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης», καταλήγει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE