ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι καλύτεροι οιωνοί!

Οι καλύτεροι οιωνοί!

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να δυσκολεύτηκε κόντρα στον Ερμή, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, ενώ στα συν καταγράφεται και η ικανοποιητική εμφάνιση της ομάδας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου.

Πάντως, λογικά κάποιοι παίκτες θα είχαν έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού τους το μεγάλο ματς της ερχόμενης Τετάρτης (06/12, 21:45) με αντίπαλο την Τότεναμ στην Αγγλία, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ θα πάει με τους καλύτερους οιωνούς και προϋποθέσεις για έναν ακόμη ευρωπαϊκό “άθλο”!

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να πηγαίνει από το… κακό στο χειρότερο, παραμένοντας για 7ο σερί παιχνίδι στη Μπουντεσλίγκα χωρίς νίκη (1-1 σήμερα με τη Λεβερκούζεν) και μόνο με ‘θαύμα” θα μπορέσει να κερδίσει τη Ρεάλ στο “Μπερναμπέου”!

Εκτός κι αν ο Ζιντάν κατεβάσει τη “Βασίλισσα” μόνο με ρεζέρβες, αλλά και πάλι, αυτή η “προβληματική” Ντόρτμουντ δεν πείθει ότι μπορεί για το διπλό ή ακόμα και για την ισοπαλία.

Η λογική λέει πως ακόμα και η ισοπαλία απέναντι σε μία βαθμολογικά αδιάφορη Τότεναμ, η οποία θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, όπως προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Ποκετίνο, θα είναι αρκετή για τον ΑΠΟΕΛ να εξασφαλίσει την 3η θέση και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ!

Σημειώνουμε ότι για να τερματίσει 3ος ο ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γερμανούς στην τελευταία αγωνιστική, αφού στην ισοβαθμία υπερτερεί η Ντόρτμουντ. Με ίδιο αποτέλεσμα (πχ. ισοπαλία, νίκη ή ήττα και οι δυο), η κυπριακή ομάδα θα μείνει στην 4η θέση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top