ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο μηδέν η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ! (Βίντεο)

Στο μηδέν η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ! (Βίντεο)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κράτησε την Ρεάλ Μαδρίτης στο μηδέν (0-0) και η «βασίλισσα» που έχασε με κόκκινη κάρτα και τον Σέρχιο Ράμος έμεινε στο -7 από την κορυφή.

Kάθε φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης μένει δίχως γκολ είναι είδηση. Πέρυσι δημιούργησε ένα τερατώδες ρεκόρ, σκοράροντας τουλάχιστον μία φορά επί 73 συνεχόμενα παιχνίδια, όμως φέτος η μηχανή έχει μπουκώσει. Η «βασίλισσα» απέτυχε να σκοράρει για τρίτη φορά φέτος (είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Μπέτις και Ατλέτικο Μαδρίτης), κάτι που κοστίζει πολύτιμους βαθμούς.

Τι κι αν ήξερε την γκέλα της Μπαρτσελόνα το απόγευμα; Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν απέτυχε να περάσει από το μπλόκο της Μπιλμπάο και το 0-0 με την Αθλέτικ την άφησε στην τέταρτη θέση (ισόβαθμη με την Σεβίλλη) στο -7 από την κορυφή.

Το άσφαιρο επιθετικό βράδυ της Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε από νωρίς, όταν στο 9ο λεπτό ο Μπενζεμά σημάδεψε την ρίζα της δοκού από ευνοϊκή θέση.

Ο Νάβας με υπέροχη απόκρουση σε συρτό σουτ του Γουίλιαμς κράτησε το 0-0 (27’), με τη «βασίλισσα» να αγγίζει το 0-1, όταν φαλτσαριστό σουτ του Κρόος «έγλυψε» το κάθετο δοκάρι του Κέπα.

Καμία από τις 18 τελικές της ομάδας του Ζιντάν δεν κατέληξε στα δίχτυα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ξανά άστοχος, άσφαιρος και αναποτελεσματικός. Ένα συρτό σουτ του Πορτογάλου σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά της δοκού (72’), με την Αθλέτικ να φωνάζει δικαίως για πέναλτι (50’) σε φάση που ο Σέρχιο Ράμος βάζει τρικλοποδιά στον Ραούλ Γαρθία εντός περιοχής.

Ο μασκοφόρος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και τελικά δεν έβγαλε το παιχνίδι. Αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα για αγκωνιά, έφτασε τις 19 κόκκινες στην Primera Division (ρεκόρ) και θα χάσει το επόμενο ματς με την Σεβίλλη σε ένα βράδυ, όπου όλα εξελίχθηκαν στραβά κι ανάποδα για τους Μαδριλένους.

 
Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top