Μεθυσμένος Τούρκος στρατιώτης κακοποιεί μια γάτα - VIDEO

Μεθυσμένος Τούρκος στρατιώτης κακοποιεί μια γάτα - VIDEO

Οι εικόνες που λήφθηκαν από στρατόπεδο της Τουρκίας δείχνουν ένα πιθανώς μεθυσμένο Τούρκο στρατιώτη να κακοποιεί μια γάτα.

Το όλο γεγονός πήρε δημοσίευση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κάτι που οδήγησε την αρμόδια αρχή της Τουρκίας να διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

Η όλη κακοποίηση έγινε μάλιστα μπροστά από τα έντρομα μάτια συναδέλφων του στρατιώτη Ερ Τανέρ ο οποίος επιστρέφοντας από άδεια πέντε ημερών φαίνεται να κακοποιεί μια γάτα.

Η δημοσίευση του θέματος έφερε πολλές αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις τόσο της Τουρκίας όσο και διεθνές.

Για το όλο περιστατικό διατάχθηκε έρευνα που με τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο στρατιώτης ήταν μεθυσμένος την ώρα που διάπραττέ το αποτρόπαιο αυτό πράγμα.

Δείτε στο βίντεο την ενέργεια του στρατιώτη ενάντια στην γάτα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE