ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν υπάρχει λόγος να κάτσει άλλο ο Πάμπος…

Δεν υπάρχει λόγος να κάτσει άλλο ο Πάμπος…

Δεν μοιάζει απλώς με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αλλά έχει ήδη εκραγεί. Η Ομόνοια είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Τα έκανε θάλασσα ο Πάμπος Χριστοδούλου. 

Ο ίδιος ακόμα αρνείται να το παραδεχθεί δημόσια. Δεν είναι ωστόσο κάτι που μας εκπλήττει. Όταν μιλούν οι αριθμοί τα λόγια περιττεύουν. Η φετινή Ομόνοια, μέχρι στιγμής, χειρότερη από πέρσι. 

Διερωτόμαστε γιατί ο Πάμπος, δεν βγήκε αντρίκια από χθες τη νύχτα, να πει ότι φεύγει οριστικά και αμετάκλητα. 

Πριν ένα μήνα όταν εξέφρασε πρόθεση παραίτησης, μετά την ισοπαλία με τον Άρη, πολύ σωστά έπραξε η διοίκηση και τον στήριξε.  

Ταπεινή μας άποψη είναι ότι τα τελευταία γεγονότα, θα πρέπει να οδηγήσουν τον Πάμπο προς την έξοδο. Κανένας λόγος δεν υπάρχει πια να… κάθεται στην Ομόνοια ο 50χρονος τεχνικός.

Όχι μόνο δεν έδωσε ελπίδα στους χιλιάδες οπαδούς του τριφυλλιού, αλλά τους έκανε να νιώθουν μεγαλύτερη ντροπή. Ειδικά μετά το χθεσινό χαστούκι από την ΑΕΚ.

Να είστε σίγουροι, ότι αν ήταν ξένος προπονητής θα… έπαιρνε αμέσως την πτήση για την πατρίδα του. Κι αν δεν το έπραττε, θα το απαιτούσε πολύς κόσμος της Ομόνοιας. 

Πέραν του ότι οι πλείστοι παίχτες που έφερε, είναι αμφίβολου ποιότητας και δεν… έπρεπε να περνάνε καν έξω από το “Ηλίας Πούλλος”, φαίνεται ότι έχει χάσει εντελώς το έλεγχο στα αποδυτήρια ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Τούτο δεν φάνηκε τα τελευταία 24ωρα, αλλά και στα όσα είχαν συμβεί στη διάρκεια και μετά το παιχνίδι με τον Άρη στη Λεμεσό. 

Όσοι είναι πιο μέσα, γνωρίζουν ότι πλέον ο Πάμπος δεν εμπνέει τους περισσότερους παίχτες της ομάδας. 

Η “καραμέλα” ότι χρειάζεται χρόνο για να ξεκινήσει να… φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα το project, δεν είναι πλέον πειστική.

Έχει περάσει 13 αγωνιστικές, ακόμα παρουσιάζει συμπτώματα ομάδας που είναι εντελώς αδούλευτη η Ομόνοια. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ήθελε μεγάλη προσπάθεια να… στηθεί χειρότερος αμυντικός μηχανισμός από τον περσινό. 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η καλύτερη υπηρεσία που έχει να προσφέρει στην Ομόνοια ο Πάμπος, αυτή τη στιγμή, είναι να μαζέψει τα πράγματα του και να αποχωρήσει. 

Δεν είναι ντροπή να παραδεχθεί (πρακτικά και όχι φραστικά) ότι από… υπερβολική αυτοπεποίθηση τα έκανε μαντάρα. Πόσες φορές ακόμα να ξευτιλιστεί η ομάδα στο γήπεδο για να το καταλάβει; 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top