ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Χτυπούσε» ότι έβρισκε χωρίς διακρίσεις - Στη φυλακή για σωρεία διαρρήξεων 28χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Χτυπούσε» ότι έβρισκε χωρίς διακρίσεις - Στη φυλακή για σωρεία διαρρήξεων 28χρονος

Ένοχο έκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας 28χρονο την Πέμπτη 7/12, σε υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και παράνομη κατοχή περιουσίας. Ο καταδικασθέντας, δεν έκανε διακρίσεις στους στόχους του, αφού μεταξύ των ετών 2015 και 2017 προχώρησε σε διαρρήξεις και κλοπές από αποθήκη, γραφείο, κατάστημα και κατοικία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε την Πέμπτη 7/12 ποινές φυλάκισης σε 28χρονο, σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας, μεταξύ των ετών 2015 και 2017.


Συγκεκριμένα, σχετικά με τέσσερις υποθέσεις διάρρηξης γραφείου, διάρρηξης αποθήκης, διάρρηξης καταστήματος και διάρρηξης κατοικίας, επιβλήθηκε στον 28χρονο ποινή φυλάκισης 18 μηνών για κάθε υπόθεση ξεχωριστά, ενώ σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας επιβλήθηκε στον 28χρονο ποινή φυλάκισης δύο μηνών.


Στον 28χρονο επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνων σχετικά με υπόθεση διάρρηξης διαμερίσματος και ποινή φυλάκισης δύο χρόνων σχετικά με υπόθεση κλοπής από διαμέρισμα.


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, βάσει της μαρτυρίας που παρουσιάστηκε από την Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 28χρονο για τη διάπραξη των αδικημάτων και διέταξε όπως οι πιο πάνω ποινές φυλάκισης θα συντρέχουν και όπως η έκτιση των ποινών αρχίζει από τις 5 Σεπτεμβρίου, 2017.


Οι πιο πάνω υποθέσεις είχαν διερευνηθεί από το ΤΑΕ Λευκωσίας.
 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top