Πόσο στοίχισε η μεταγραφή του Εγκωμίτη στην Ανόρθωση;

Πόσο στοίχισε η μεταγραφή του Εγκωμίτη στην Ανόρθωση;

Ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» όπου μίλησε για την μεταγραφή του στην Ανόρθωση. Πως ένιωσε για εκείνη την κίνηση, και πόσο στοίχισε η μετακίνηση του;

«Ο Εθνικός ήθελε 400.000 λίρες για να φύγω. Η Ομόνοια έδινε 300.000 λίρες, πλησίαζαν όμως κάποιοι και έβαζαν τα συνηθισμένα εμπόδια. Όταν μου είπαν την προσφορά της Ανόρθωσης, ήταν σαν την απελευθέρωση.

Ήθελα να παίξω μπάλα με γεμάτο το γήπεδο, ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Το πρώτο χρόνο πήγα με υποσχετική και η αγορά τον επόμενο χρόνο ήταν με 400.000 λίρες. Κάθε χρόνο υπέγραφα νέο συμβόλαιο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE