Στη Βουλή ο Φουρλάς μετά την αποχώρησή του από την τηλεόραση – Τι φορτίο αναλαμβάνει

Στη Βουλή ο Φουρλάς μετά την αποχώρησή του από την τηλεόραση – Τι φορτίο αναλαμβάνει

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε πολλάκις τον αγαπητό συνάδελφο Λουκά Φουρλά κατά τη συζήτηση στη βουλή για τον προϋπολογισμό του 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουκάς Φουρλάς αποχωρεί από την τηλεόραση και αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής από τη Δευτέρα (18/12).


Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Δεκεμβρίου, ο μέχρι πρότινος δημοσιογράφος του TVONE, με μια λιτή ανάρτηση στο Twitter έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την τηλεόραση και έγραφε: «22 χρόνια στα δελτία ειδήσεων. Μια ολόκληρη ζωή. Χθες βράδυ παρουσίασα το τελευταίο… Οι δρόμοι, όμως ,δεν χωρίζουν».


Καλό δρόμο, Λουκά Φουρλά.

ΑΛΜΙΧ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φ. Φαίδωνα: Στα χέρια του ΥΠΕΣ η επιστολή της Αστυνομίας - Τα επόμενα βήματα

Υπόθεση Φ. Φαίδωνα: Στα χέρια του ΥΠΕΣ η επιστολή της Αστυνομίας - Τα επόμενα βήματα

Σε στάση αναμονής είχε παραμείνει το Υπουργείο Εσωτερικών σε σχέση με την υπόθεση Φ. Φαίδωνα, εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης από την Αστυνομία, προκειμένου να καθορίσει τα επόμενα βήματά του.