Στη Βουλή ο Φουρλάς μετά την αποχώρησή του από την τηλεόραση – Τι φορτίο αναλαμβάνει

Στη Βουλή ο Φουρλάς μετά την αποχώρησή του από την τηλεόραση – Τι φορτίο αναλαμβάνει

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε πολλάκις τον αγαπητό συνάδελφο Λουκά Φουρλά κατά τη συζήτηση στη βουλή για τον προϋπολογισμό του 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουκάς Φουρλάς αποχωρεί από την τηλεόραση και αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής από τη Δευτέρα (18/12).


Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Δεκεμβρίου, ο μέχρι πρότινος δημοσιογράφος του TVONE, με μια λιτή ανάρτηση στο Twitter έκανε γνωστή την αποχώρησή του από την τηλεόραση και έγραφε: «22 χρόνια στα δελτία ειδήσεων. Μια ολόκληρη ζωή. Χθες βράδυ παρουσίασα το τελευταίο… Οι δρόμοι, όμως ,δεν χωρίζουν».


Καλό δρόμο, Λουκά Φουρλά.

ΑΛΜΙΧ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE