ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η θέση της ΚΟΠ για όσα έγιναν στο Τσίρειο… Σκέφτονται μη μετακίνηση οπαδών;

Η θέση της ΚΟΠ για όσα έγιναν στο Τσίρειο… Σκέφτονται μη μετακίνηση οπαδών;

Τη θέση της ΚΟΠ, για τα όσα έγιναν τη Δευτέρα (11/12) στο Τσίρειο, μετέφερε ο γενικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Ανθούλης Μυλωνάς, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Επικρατεί στεναχώρια για τα επεισόδια. Η ΚΟΠ καταδικάζει την οποιαδήποτε μορφή επεισοδίων. Αυτό που είδαμε δεν τιμά κανένα μας. Θα πρέπει να γίνει εξάλειψη τέτοιων συμβάντων και χρειάζεται η συνεργασία όλων. Ίσως να μην έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα. Όλα αυτά είναι σε βάρος του ποδοσφαίρου και του κυπριακού πολιτισμού» ανέφερε αρχικά».

Αν θεωρεί ότι σωστά έπραξε ο διαιτητής και ολοκλήρωσε τον αγώνα… «Το τι είπε ο κ. Μασιάς, δεν θέλω να το σχολιάσω. Αναμένω την έκθεση του στην ομοσπονδία, θα δοθεί στον πειθαρχικό εισαγγελέα για να κάνει παραπομπές. Δεν μπορώ να αξιολογήσω το αν έκανε λάθος. Ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίσει για τη συνέχεια ενός αγώνα είναι ο διαιτητής».

Για τις ποινές που θα επιβληθούν στα σωματεία… «Όλες οι ποινές είναι στη διάθεση του αθλητικού δικαστή. Δεν είναι από τις περιπτώσεις που προβλέπεται συγκεκριμένα ποινή. Για σοβαρά επεισόδια δεν προβλέπεται συγκεκριμένη ποινή».

Για το πώς αντιμετωπίζουν στην Αστυνομία αυτά τα επεισόδια… «Κάθε χρόνο έχουμε σοβαρά επεισόδια όπως το χθεσινό. Στόχος μας είναι να μην υπάρχει αυτό. Υπήρξε μια βελτίωση σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Έχουμε μείνει όμως στάσιμοι. Ίσως η δημιουργία αυτόφωρου δικαστηρίου να βοηθήσει το θέμα. Η ομοσπονδία παίρνει και παραδείγματα από άλλες χώρες».

Αν σκέφτονται να εφαρμόσουν το μέτρο με την μη μετακίνηση οπαδών στα εκτός έδρας… «Είναι ακραίο μέτρο. Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι σηκώνουμε τα χέρια μας πάνω».

Αν θα γίνουν ντέρμπι νωρίς… «Αυτή την περίοδο, επεξεργαζόμαστε το πρόγραμμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα έχει αρκετά παιχνίδια που θα ξεκινούν η ώρα 15:00».

Για την ταυτοποίηση και τη θέση της ομοσπονδίας… «Δεν είμαστε ενάντια, αλλά δεν θα λύσει και το πρόβλημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top