ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δοκιμασίες εκτός για Ομόνοια και Ανόρθωση! Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΑΠΟΕΛ

Δοκιμασίες εκτός για Ομόνοια και Ανόρθωση! Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΑΠΟΕΛ

Η Ομόνοια και η Ανόρθωση θα φύγουν από το “σπίτι” τους για να πάνε σε Δασάκι της Άχνας και Τσίρειο αντίστοιχα για να αντιμετωπίσουν τον Εθνικό και τον Άρη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη η κάθε μια για τον δικό της λόγο.

Απ την άλλη ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο ΓΣΠ τη Νέα Σαλαμίνα με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες και να πάει με άλλο αέρα και ψυχολογία στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με την Ανόρθωση.

Όσον αφορά τις αντίπαλες ομάδες της Ομόνοιας (Εθνικός), της Ανόρθωσης (Άρης) και του ΑΠΟΕΛ (Νέα Σαλαμίνα), ναι μεν είναι τα μεγάλα αουτσάιντερ, εντούτοις η κάθε μια ομάδα θέλει τους βαθμούς και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τον “κλέψει” μέσα από τα παιχνίδια αυτά.

Λίγα 24ώρα πριν από την σέντρα πάμε να δούμε λίγο πως έχουν τα δεδομένα για κάθε ομάδα μέσα από το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Εθνικός Άχνας – Ομόνοια

Δύσκολη έξοδος  για την Ομόνοια

Η Ομόνοια θα ταξιδέψει στο Δασάκι της Άχνας για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας, σε μια έδρα όπου οι «πράσινοι» παραδοσιακά δυσκολεύονται να πάρουν βαθμούς.

Οι «τριφυλλοφόροι» με νέο αφεντικό στον πάγκο τους, τον Ιβάιλο Πέτεφ, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και να φύγουν με το «διπλό» από το Δασάκι της Άχνας, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους στο πρωτάθλημα.

Ψάχνει… αντίδραση ο Εθνικός

Απ την άλλη ο Εθνικός είναι ομάδα που «διψάει» για βαθμούς καθώς κόλλησε στον πυθμένα της βαθμολογία.

Η προσφυγική ομάδα μετά τον αποκλεισμό «σοκ» από τον Οθέλλο Αθηαίνου στο κύπελλο, θα προσπαθήσει να αντιδράσει κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι Ομόνοια, θέλοντα παράλληλα να κλέψει βαθμούς, που ίσως φανούν εξαιρετικά πολύτιμοι για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άρης – Ανόρθωση

Στην Λεμεσό… για το «διπλό»!

Ο στόχος για την «Κυρία» στο παιχνίδι της με τον Άρη στην Λεμεσό δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ξέρει ότι δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία», όμως οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για να «χτυπήσουν» τους τρεις βαθμούς και να ανεβάσουν την Ανόρθωση στην κορυφή, περιμένοντας την Κυριακή κάποιο στραβοπάτημα από την ΑΕΚ.

Άλλωστε αν αναλογιστεί κανείς ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” κάνει τη νίκη κόντρα στον Λεμεσιανό σύλλογο να μοιάζει με επιτακτική ανάγκη.

Θέλει να… ξεκολλήσει!

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου μετράει 6 παιχνίδια χωρίς νίκη (τρεις συνεχόμενες ήττες και ισοπαλίες) και κόντρα στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη προσπαθώντας να κλέψουν βαθμό ή βαθμούς από την «Κυρία».

Σίγουρα η αποστολή του Άρη στον αυριανό αγώνα δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη, όμως οι ποδοσφαιριστές του Λεμεσιανού συλλόγου θα πάνε με φάρο τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, για να προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι κόντρα στο συγκρότημα  του Ρόνι Λέβι.

ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

Επιστροφή… στις νίκες πριν το ντέρμπι

Το 0-0 στο επεισοδιακό παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων», οι οποίοι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη με βάση την ποιότητα του ρόστερ, αλλά και με το τι δείχνει η βαθμολογία είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι να εφησυχάζει κανένα στην Λευκωσιάτικη ομάδα. 

Σίγουρα στους «γαλαζοκίτρινους» θα επιδιώξουν τη νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να πάνε στο ντέρμπι με την «Κυρία» με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Άνοιξε… την όρεξη η νίκη!

Η νίκη της Νέας Σαλαμίνας πάνω στον Άρη Λεμεσού άνοιξε την όρεξη στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα κατεβούν στην Λευκωσία για να παίξουν τα ρέστα τους απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Η χρονιά για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι η καλύτερη, όμως οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι να «σώσουν» το καράβι της Βαρωσιώτικης ομάδας.

Το ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ ναι μεν είναι δύσκολο όμως στη Νέα Σαλαμίνα έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και θα παλέψουν για να αποσπάσουν κάτι θετικό.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου

16:00 Άρης – Ανόρθωση (Cytavision Sports 7)
17:00 Εθνικός Άχνας – Ομόνοια (Cytavision Sports 2)
19:00 ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 1)

Βαθμολογία

1   Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ 15 11 2 2 35 11 35
2   ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 15 9 6 0 22 9 33
3   ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 12 8 4 0 32 9 28
4   ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 13 8 3 2 28 9 27
5   ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 14 8 3 3 17 7 27
6   ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 15 7 1 7 26 22 22
7   ΠΑΦΟΣ F.C. 14 5 5 4 11 18 20
8   ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 14 5 4 5 22 24 19
9   ΑΛΚΗ Ορόκλινη 15 4 3 8 19 29 15
10   ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 15 4 1 10 18 29 13
11   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 15 2 6 7 11 29 12
12   ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 15 2 5 8 13 31 11
13   ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 15 1 6 8 10 23 9
14   ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 15 1 3 11 11 25 6
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top