Ελεονώρα Μελέτη: Στο θέατρο με τον αγαπημένο της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Στο θέατρο με τον αγαπημένο της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους στη ζωή της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, και στις δημόσιες εμφανίσεις της δείχνει ιδιαίτερα άνετη, αλλά και λαμπερή.

Η Ελεονώρα Μελέτη απόλαυσε μία ακόμα θεατρική παράσταση, αφού το συνηθίζει να πηγαίνει θέατρο με τον θεατρικό παραγωγό σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και έτσι βρέθηκε να παρακολουθεί την παιδική μουσική παράσταση «Τα τέρατα» με τον Θοδωρή και την ανιψιά της, Μαρία.

Ο φακός απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι να φτάνει στο θέατρο, ενώ όπως μπορεί να δει κανείς και στις φωτογραφίες ήταν ντυμένοι casual, με τα τζιν τους. Η παρουσιάστρια είχε κάνει, μάλιστα, την πιο κλασική και άνετη επιλογή σε τζιν για μια εγκυμονούσα: είχε φορέσει μια denim σαλοπέτα, με μια μπλούζα ζιβάγκο και τα sneakers της.

Απο gossip.tv 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου.