ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά την Τετάρτη ξεκαθαρίζει το μεταγραφικό σκηνικό!

Μετά την Τετάρτη ξεκαθαρίζει το μεταγραφικό σκηνικό!

Το μεταγραφικό σκηνικό δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αφού αυτό αναμένεται να γίνει μετά τον αγώνα της Τετάρτης με την Ανόρθωση.

Ο τραυματισμός του Ρουέδα βάζει σε νέες σκέψεις το τεχνικό τιμ για το ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθούν τον Ιανουάριου έχοντας ως δεδομένο πως 4 προσθήκες μπορούν να γίνουν.

Ο Ντελατόρε αποτελεί την πρώτη προσθήκη καλύπτοντας το κενό στην επίθεση ενώ για τις υπόλοιπες προσθήκες δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Εγκαταλείπετε η περίπτωση μέσου πάρα το ότι ο Βινίσιους πάει για επέμβαση αφού υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές ενώ υπάρχει και η περίπτωση Βάτερμαν για το αν θα δηλωθεί ως νέα μεταγραφή κάτι που σημαίνει πως θα μείνουν άλλες δύο κινήσεις.

Εκτός απροόπτου ο ΑΠΟΕΛ πάει για εξτρέμ και δεξιό μπακ ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και στο κέντρο της άμυνας με τον Πολυάκοφ να αποτελεί μια επιλογή χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα καλύψει τελικά αυτός το κενό.

Μετά το ντέρμπι και θα υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις με τον Γιώργο Δώνη να έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο και την Επιτροπή Προγραμματισμού για να τους αναπτύξει τα θέλω του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top