ΟΡΜΗΔΕΙΑ: 26χρονη Ε/κ στην εντατική με κάταγμα στο κρανίο– Πήδηξε από το αυτοκίνητο

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: 26χρονη Ε/κ στην εντατική με κάταγμα στο κρανίο– Πήδηξε από το αυτοκίνητο

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε την Τρίτη 19/12, 26χρονη η οποία φέρεται να πήδηξε από το αυτοκίνητο φίλου της μετά από καυγά ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα, μεταφέρθηκε γύρω στις 9:00 το βράδυ της Τρίτης 19/12 στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 20/12.

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, για τον τρόπο δηλαδή που τραυματίστηκε, προέκυψε μαρτυρία ότι η 26χρονη από το Κίτι, βρισκόταν σε επίσκεψη στην Ορμήδεια μαζί με τον 27χρονο φίλο της από τη Λάρνακα και αναχωρούσαν από εκεί με προορισμό τη Λάρνακα, όταν κατά την διαδρομή, ξέσπασε λογομαχία μεταξύ τους μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια του καβγά, η κοπέλα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο φίλος της και στην έξοδο από την Ορμήδεια προς τον αυτοκινητόδρομο πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι.

Η 26χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διασωληνώθηκε στην μονάδα εντατικής, με κάταγμα κρανίου.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο

Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια διαφορετική συνέντευξη μέσα, από το προεδρικό αυτοκίνητο.

BEST OF TOTHEMAONLINE