ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόεδρος για Eden Resort: 'Έργο που με την ποιότητα του προωθεί νέα μορφή τουρισμού' - Δημητρίου: 'Για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν...' - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόεδρος για Eden Resort: 'Έργο που με την ποιότητα του προωθεί νέα μορφή τουρισμού' - Δημητρίου: 'Για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν...' - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έργο που μπορεί να προωθήσει μια διαφορετική μορφή τουρισμού, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, το Eden Seniors Resorts, σε ομιλία του, για την παρουσίαση του πολυτελούς θέρετρου ανάπαυσης, ευεξίας και αποκατάστασης, το βράδυ της Τρίτης 19/12, στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χαιρέτησε την ιδιωτική πρωτοβουλία που είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη και πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα επένδυση στην περιοχή Τερσεφάνου, τονίζοντας τη σημασία που έχει ένα τέτοιο σύγχρονο έργο που αλλάζει τον τρόπο προσέγγισης των ηλικιωμένων και της ποιότητας ζωής τους.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος, αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν τέτοιες επενδύσεις στην κυπριακή οικονομία, αναφέροντας ότι το Eden Seniors Resort, εκτός από Κύπριους, με την ποιότητα υπηρεσιών του μπορεί να προσελκύσει και πολίτες άλλων χωρών, προωθώντας έτσι μια νέα μορφή τουρισμού.

Με τη φράση “Μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει η παρτίδα σου για εσένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα σου” ξεκίνησε την ομιλία του, ο εκ των εμπνευστών του Eden Seniors Resort, κ. Αντώνης Δημητρίου και συνέχισε λέγοντας ότι το 2013, η Κύπρος έφτασε στο χείλος της καταστροφής, κάτι που όπως εξήγησε, ίσως αυτή η δυσκολία να μας έκανε πιο ανθρώπινους και να μας έκανε να βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι.

Ακόμη, ο κ. Δημητρίου μίλησε για κόστος περίπου εννέα εκατομμυρίων ευρώ, ενώ με την λειτουργία του το Eden Seniors Resort στην περιοχή Τερσεφάνου, θα εργοδοτεί 60 άτομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του κ. Αντώνη Δημητρίου:



 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top