ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζητιανεύει, εξαπατά, παίρνει 1,500 ευρώ απ΄ το κράτος και… δείτε τον να παίζει κουμάρι! – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζητιανεύει, εξαπατά, παίρνει 1,500 ευρώ απ΄ το κράτος και… δείτε τον να παίζει κουμάρι! – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Πραγματικά είναι να διερωτάσαι μερικές φορές για το απύθμενο θράσος ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι ζητούν ελεημοσύνη χωρίς πραγματικά να είναι δυσπραγούντες.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Το ThemaOnline μετά από αρκετές καταγγελίες πολίτων εναντίον του κ. Σ. από τη Λεμεσό, ενημερώνει πως ο συγκεκριμένος κύριος εξαπατά συμπολίτες μας παίρνοντας χρήματα από το υστέρημα τους για να παίζει... κουμάρι.

Θύμα της υπόθεσης έπεσαν και αρκετοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι εξαπατήθηκαν και προχωρήσαν σε δημοσιεύματα βοηθώντας τον εν λόγω 'κύριο'.

Ο ίδιος επικαλείται θέμα αναπηρίας και βάζει μπροστά ακόμη και τα τρία ανήλικα παιδιά του έτσι ώστε ο κόσμος να τον βοηθήσει και να του προσφέρει απλόχερα χρήματα και τρόφιμα.

Μάλιστα εκδότης μέσου ενημέρωσης βοήθησε πριν από καιρό τον εν λόγω πρόσωπο προσφέροντας χρήματα και τρόφιμα αφού όπως έλεγε ο 'δυσπραγούντας', το ψυγείο του ήταν άδειο και τα παιδιά του δεν είχαν να φάνε…

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι…

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει τον κ. Σ να επιδίδεται σε τυχερά παιχνίδια.  

Με λίγα λογία τα χρήματα που λαμβάνει απλά τα «επενδύει» επιδιδόμενος στο αγαπημένο του χόμπι!

 Nα σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη οικογένεια τουλάχιστον μέχρι πρότινος, σύμφωνα με πληροφορίες, λάμβανε δημόσιο βοήθημα γύρω στα 1,500 ευρώ.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, καθώς πριν λίγες ημέρες υποδύθηκε δημόσιο πρόσωπο, πείθοντας ότι όσα ζει η οικογένεια αυτή είναι αλήθεια. Τελικά αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα έγινε από τον ίδιο, από άλλο κινητό!

Το τραγικό της όλη υπόθεσης είναι πως η συγκεκριμένη οικογένεια έχει τρία ανήλικα τεκνά, τα οποία είναι άγνωστο ποιες είναι οι συνθήκες διαβίωσής τους.

Δημοσιεύουμε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, καθώς μέλημά μας είναι να προστατεύσουμε τους πολίτες από επιτηδείους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το ΤΑΕ Λεμεσού μας αναφέρθηκε πως ο συγκεκριμένος κύριος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 19/12 και του έγινε προειδοποίηση να σταματήσει να εξαπατά τον κόσμο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top