LIFESTYLE

Ο Κάκκουφας διέλυσε την ψυχολογία του Πρίγκιπα - Η σύγκριση με τον Μέσι τον κατατρόπωσε

Ο Κάκκουφας διέλυσε την ψυχολογία του Πρίγκιπα - Η σύγκριση με τον Μέσι τον κατατρόπωσε

Ο Πρίγκιπας κάνει τον απολογισμό για το 2017 και περιγράφει πώς ο Κάκκουφας κατάφερε να του ρίξει το ήδη πεσμένο ηθικό, συγκρίνοντάς τον με τον Μέσι. 

Συνήθως, την περίοδο των εορτών, βγάζουμε new year’s resolutions, παίρνουμε αποφάσεις, συνειδητοποιούμε τα λάθη... Έτσι και ο stand up comedian του ΣΙΓΜΑ.

Τι κρατά από το 2017 ο Κώστας Πρίγκιπας:"Στην πολιτική ζωή κρατάω τους υποψήφιους προέδρους γιατί σε κάνουν να πιστεύεις ότι και εσύ μια μέρα μπορείς να γίνεις πρόεδρος. Στην διεθνή επικαιρότητα  - Κρατάω τον Τραμπ γιατί μαζί του η πολιτική ζωή έχει γίνει ενδιαφέρουσα ….για τους stand up comedians!

Στην εκκλησία - Ο αρχιεπίσκοπος είναι το σύμβολο της αγάπης φτάνει να κάνεις αυτό που θέλει, ο αρχιεπίσκοπος μας θυμίζει σε όλους τους/ τις πρώην μας.

Στα αθλητικά – Κρατάω το σεβασμό μου στον ΑΠΟΕΛ και την αγάπη μου στην Ομόνοια.

Από το 2017 περίμενα ότι θα ήταν η χρονιά μου …έχω ακόμα λίγες μέρες να το προσπαθήσω. Άρα αν δεν προλάβω θα περιμένω που το 2018 να είναι η χρονιά μου."

Ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για την ομάδα της εκπομπής του λέγοντας ότι η ομάδα και ο ίδιος κάνουν έρευνα καθημερινά για να δημιουργήσουν στιγμές γέλιου για τον τηλεθεατή. "Κάποιες φορές πετυχαίνουμε. Κάποιες άλλες πάλι όχι!"

Και περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό με τον συνεργάτη του Κάκκουφα: "Εδώ ο Μέσι παίρνει 30 εκατομμύρια το χρόνο και κάποιες φορές έχει τα χάλια του! (Αυτό μου το είπε ο Κάκκουφας ένα βράδυ για να με κάνει να αισθανθώ καλύτερα. Ήταν μάταιο όταν μου αποκάλυψε το ποσό!)"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top