Δεν αποκαλύπτουν τον σεναριογράφο – «Αγνώστου πατρός» οι νέες παραγωγές του TVONE

Δεν αποκαλύπτουν τον σεναριογράφο – «Αγνώστου πατρός» οι νέες παραγωγές του TVONE

Μυστήριο περιβάλλει το όνομα του συγγραφέα των εορταστικών τηλεταινιών που θα προβληθούν από τη συχνότητα του TVOne ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το… πόθεν έσχες των συγκεκριμένων παραγωγών.

 

Η εταιρεία Spacezone και ο σκηνοθέτης Βάσος Βάσου ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την παραγωγή των δύο ταινιών που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του σταθμού κατά την περίοδο των γιορτών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LiFenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE