ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να σηκώσει «κεφάλι» και να κοιτάξει το μέλλον της!

Να σηκώσει «κεφάλι» και να κοιτάξει το μέλλον της!

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου βρίσκεται σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για φέτος, αφού προσπαθεί να διαχειριστεί σωστά την πρώτη ήττα της, και μάλιστα εντός έδρας από μία ομάδα που αποτελεί βασικός αντίπαλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Το σύνολο του Ρόνι Λέβι δεν παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», βέβαια, αν δεν έμπαινε το τέρμα από τα αποδυτήρια, όλα ίσως να ήταν διαφορετικά.

Ο έμπειρος τεχνικός, παρέα με το δυναμικό του, μπορούν να φέρουν τη «κυρία» ξανά στον ίσο δρόμο, ξεκινώντας από την αγωνιστική που θα διεξαχθεί μετά τις γιορτινές μέρες με τη Δόξα Κατωκοπιάς εκτός έδρας.

Στο μυαλό των παικτών βρίσκεται η ξεκούραση, έπειτα από ένα άκρως θετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αν σκεφτεί κανείς, ότι την περσινή χρονιά, όλα ήταν… «μαύρα» στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Οι διοικούντες από την πλευρά τους, έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για την ενδυνάμωση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα δώσουν λύσεις, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Θυμίζουμε, ότι ο Γκλίνορ Πλετ ήρθε στη μεγαλόνησο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, επέστρεψε στην πατρίδα του, και όλοι αναμένουν εξελίξεις με την περίπτωση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top