ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ξεσάλωσαν» πρόεδροι και παλαίμαχοι για καλό σκοπό στο Τσίρειο!

«Ξεσάλωσαν» πρόεδροι και παλαίμαχοι για καλό σκοπό στο Τσίρειο!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Τσίρειο στάδιο, μεταξύ των προέδρων – προπονητών της πρώτης κατηγορίας, και της Εθνικής των παλαιμάχων.

Το ThemaSports βρέθηκε στο γήπεδο, με τον Σάββα Νεοκλέους, και αποτύπωσε τα πάντα από μία εκδήλωση που θα ενισχύσει την «Παιδική Στέγη» της Λεμεσού, αλλά και το ίδρυμα «Ηλιαχτίδα Ζωής». Θυμίζουμε ότι διοργανωτές ήταν όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Λεμεσού δεν ήταν ο αναμενόμενος, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι μαζεύτηκε ένα αξιοπρεπέστατο ποσό από τη διάθεση των εισιτηρίων στις ομάδες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν παρών σε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ενώ μέχρι και ο Άη Βασίλης έφτασε νωρίτερα στη μεγαλόνησο με σκοπό να μοιράσει τα δώρα στα μικρά παιδιά που βρέθηκαν  το πρωί του Σαββάτου (23/12) στο γήπεδο.

Άνθρωποι από όλες τις ομάδες της Α΄ και της Β΄βρέθηκαν εκεί, με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου να «κλέβει» την παράσταση (Περισσότερα ΕΔΩ), ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια έφερε τον… χαμό με τις ατάκες του, κυρίως προς τον κ. Τζιωνή (Περισσότερα ΕΔΩ). Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και η σατιρική διάθεση του Ανδρέα Μιχαηλίδη (Περισσότερα ΕΔΩ), κατά τη διάρκεια του ματς. Για την ιστορία, οι Παλαίμαχοι πήραν τη νίκη με το θεαματικό 6-5, ύστερα από σειρά ανατροπών.

Δείτε παρακάτω, όσα ανέβασε το ThemaSports για όλους εσάς από το Τσίρειο:

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ματς…

Το πρώτο φωτογραφικό αφιέρωμα:

Η εξέλιξη του αγώνα…

Το video με τον τραυματισμό του Χαραλάμπους…

Το φωτογραφικό υλικό από το τέλος του αγώνα:

Την ώρα των αποχωρήσεων… Χαμόγελα παντού!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top