ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο του Εθνικού Άχνας!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο του Εθνικού Άχνας!

***Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου του Εθνικού Άχνας στον Άγιο Βασίλη και σιγά-σιγά θα διαβάσετε για όλες τις ομάδες κάτι παρόμοιο…

Aγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας επηρεάστηκε από το εμπάργκο μεταγραφών και τώρα βρισκόμαστε στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

H φυγή παικτών όπως οι Ζελάγια και Κατσαράβα επηρέασαν τον Εθνικό μας και τώρα…βουρούμε και δεν φτάνουμε. Όμως Άγιε Βασίλη μου βοήθα μας το 2018 να μας βρει σε καλύτερη μοίρα από ότι το τέλος του 2017 και με ορισμένες προσθήκες Ιανουαρίου να κατορθώσουμε να παραμείνουμε στη πρώτη κατηγορία. Τόσα χρόνια γλυτώνουμε Άγιε μου, εν κρίμα να πέσουμε φέτος.

Βοήθα μας να σωθούμε και επιτέλους να φύουν τα οικονομικά μας προβλήματα. Να μεν χρωστούμε σε κανένα ούτως ώστε να μην έχουμε ξανά εμπάργκο. Πραγματικά πονώ να βλέπω την ομάδα που αγαπώ στη τελευταία θέση. Θυμούμαι ρε Άγιε Βασίλη μου να παίζουμε Ευρώπη και να αποκλείουμε ομάδες μεγαθήρια σε σχέση με εμάς. Τώρα είμαστε τελευταίοι και έχουμε μόνο μια νίκη.

Εφτά πόντους σε 17 αγωνιστικές δεν είναι καθόλου ικανοποιητικός αριθμός. Φέρε μας βαθμούς και παραμονή Άγιε μου. Αυτή είναι η μεγαλύτερή μου ευχή. Ούτε θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πιάσω τους χάρτες και να γυρίζω που χωρκό σε χωρκό. Της Εθνικάρας μου εν της αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι την υφιστάμενη στιγμή.

Βοήθα τον μεγάλο μας ηγέτη Κίκη Φιλίππου στις προσπάθειες που κάνει για να διατηρήσει τον Εθνικό μας στην Α’ κατηγορία και να γίνουμε ξανά ομάδα υπολογίσιμη από όλους. Συνοψίζοντας καλέ μου Άγιε Βασίλη θα ήθελα παραμονή στα μεγάλα σαλόνια, ουσιαστικές μεταγραφές τον προσεχή Ιανουάριο για να μας βοηθήσουν σε αυτό και να εξαλειφτούν τα οικονομικά μας προβλήματα.

Αν πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά όμως, αυτό θα ήταν η παραμονή μιας και συνήθισα τα τελευταία χρόνια να…γλυτώνουμε έστω και στο παρά πέντε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top