ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρήκαν τον «μπελά» τους με τον διαχειριστή – Ούτε ρούχα στα μπαλκόνια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρήκαν τον «μπελά» τους με τον διαχειριστή – Ούτε ρούχα στα μπαλκόνια

Μεγάλο «μπελά» φαίνεται να αντιμετωπίζουν ένοικοι πολυκατοικίας στο κέντρο της Λευκωσίας, με τον διαχειριστή της, μεταξύ άλλων να μην επιτρέπει ούτε το άπλωμα των ρούχων στα μπαλκόνια, ενώ καλωσόρισε νέο ιδιοκτήτη με περισσότερες από 100 επιστολές.

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αναφέρει ότι ο διαχειριστής της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, “καλωσόρισε” τον νέο ιδιοκτήτη ισόγειου καταστήματος με 103 επιστολές σε διάστημα έξι μηνών.

Εδώ και ένα χρόνο, σύμφωνα με τον «Φ», ο νέος ιδιοκτήτης προσπαθεί να μπει στο υποστατικό του για να το ανακαινίσει και να το λειτουργήσει ως λογιστικό γραφείο, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο κατέστη αδύνατο, λόγω των αντιδράσεων του διαχειριστή.

Χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός ότι όταν ο αγοραστής του καταστήματος πήγε την πρώτη φορά να ανοίξει την πόρτα, βρήκε όχημα να ακουμπά στην πόρτα του, αφού όπως του είπαν αργότερα, εκεί ήταν χώρος στάθμευσης.

Με νομική διαδικασία προειδοποίησε τους ενοίκους ο διαχειριστής, για να μην τοποθετούν τη φιάλη υγραερίου στα μπαλκόνι, παρόλο που σύμφωνα με ένοικο, η Πυροσβεστική τους είπε ότι η φιάλη δεν πρέπει να βρίσκεται σε κλειστό, αλλά ανοικτό χώρο.

Ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που φαίνεται να προκαλεί ο διαχειριστής, σύμφωνα με τον «Φ», είναι και το άπλωμα των ρούχων σε μπαλκόνι, ενώ στα μέτρα ασφάλειας που αποφάσισε ήταν η τοποθέτηση καμερών, ακόμα και μέσα στον ανελκυστήρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top