ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο της Ομόνοιας!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο της Ομόνοιας!

*** Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου της Ομονοιας στον Άγιο Βασίλη και σιγά-σιγά θα διαβάσετε για όλες τις ομάδες κάτι παρόμοιο…

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Παναγίτσα μου! Θα την θυμόμαστε και θα κλαίμε την χρονιά που μας πέρασε… Ναι για το 2017 αναφέρομαι κύριε με την άσπρη γενειάδα και την κόκκινη στολή. Μας έστειλες τον Τζον Κάρβερ μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα δήθεν για να κάνουμε ομάδα και όχι μόνο δεν τα καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας… αλλά μείναμε και εκτός Ευρώπης.

Ξαφνικά μας έστειλες τον Πάμπο Χριστοδούλου για να μας βγάλει από τον «βούρκο» αλλά ούτε κι αυτός το πέτυχε, ενώ λίγο πριν φύγει αυτός ο εφιαλτικός χρόνος που ζήσαμε όλοι εμείς οι Ομονοιάτες μας έφερες ένα άλλο «σωτήρα» και ακούει στο όνομα Ιβάιλο Πέτεφ  για να σώσει το «καράβι».

Τελοσπάντων… περσινά ξινά σταφύλια τα όσα έχουμε περάσει! Ελπίζουμε  από τώρα και στο εξής αγαπητέ Άγιε Βασίλη, ότι σου ζητήσουμε να μας το φέρεις επιτέλους, για να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα… όχι από αυτή που βλέπεις εσύ κάθε μέρα στην παγωμένη Λαπωνία.

Το 2018 θέλουμε να μας τρελάνεις κύριε με την κόκκινη στολή με τα δώρα που θα ζητήσουμε να μας στείλεις.  Δεν θέλουμε και λίγα πάντως να σου ζητήσουμε γι αυτό προετοιμάστου, από τον στόχο του πρωταθλήματος απομακρυνθήκαμε σε μεγάλο βαθμό και δεν μπορούμε να σου το ζητήσουμε, αλλά έχουμε να σου γράψουμε άλλα πολλά στην λίστα.

Θέλουμε αν μπορείς το 2018 καταρχάς να φέρεις στην ομάδα μας τα θετικά αποτελέσματα και την απαραίτητη ηρεμία που χρειάζεται και μετά να μας φέρεις παικταράδες (ναι τώρα τον Ιανουάριο), οι οποίοι θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά για να ανεβούμε λιγάκι βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Περίμενε όμως δεν τελειώσαμε… τον Μάιο θέλουμε να μας φέρεις και το κύπελλο στην Ομόνοια, αλλά κι αυτό που μας στέρησες πέρσι (ποιο είναι αυτό) μα την έξοδο στην Ευρώπη φυσικά.

Και μην νομίζεις ότι δεν θα ζητήσουμε το κάτι παραπάνω… Επιτέλους αγαπητέ Άγιε μου Βασίλη αυτό το δώρο που σου ζητάμε εδώ και χρόνια, ας ελπίζουμε το 2018 να μας το φέρεις (κι αυτό ξέρεις ποιο είναι), ένα πρωτάθλημα και την είσοδο μας σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δεν θα φανούμε αχάριστοι, εσύ φέρε μας πρώτα αυτά… και του χρόνου με υγεία θα δούμε τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top