Ο Νετανιάχου προειδοποιεί την Χαμάς ενάντια σε κάθε είδους «κλιμάκωση»

Ο Νετανιάχου προειδοποιεί την Χαμάς ενάντια σε κάθε είδους «κλιμάκωση»

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε την Χαμάς ενάντια σε κάθε είδους "κλιμάκωση", απειλώντας να  καταφύγει σε "όλα τα μέσα" για να υπερασπιστεί τη χώρα.  

Η προειδοποίηση Νετανιάχου έρχεται εν μέσω των σχεδόν καθημερινών διαδηλώσεων στα Παλαιστινιακά Εδάφη που πυροδότησε η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. 
 
Από την 6η Δεκεμβρίου, όποτε και ο Τραμπ ανακοίνωσε την απόφαση της Ουάσινγκτον από τις συγκρούσεις Παλαιστινίων με ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχει η Χαμάς, και στη Δυτική Όχθη έχουν σκοτωθεί 12 Παλαιστίνιοι.
 
"Δεν θα επιτρέψουμε, ούτε θα ανεχτούμε καμία κλιμάκωση από τη Χαμάς, ή από άλλα τρομοκρατικά στοιχεία ενάντια στο κράτος του Ισραήλ", δήλωσε ο Νετανιάχου σε τελετή σε μια αεροπορική βάση, σύμφωνα με το γραφείο του. 
 
"Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας και την ασφάλεια Ισραηλινών πολιτών", διεμήνυσε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE