ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΟΧΙ» σε πρόταση για Μαργκάσα! Η αύξηση απολαβών

«ΟΧΙ» σε πρόταση για Μαργκάσα! Η αύξηση απολαβών

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ κάναμε λόγο πως η διοίκηση της Ομόνοιας αποφάσισε να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης, Ρενάτο Μαργκάσα, για να του παρέχει αυξημένες απολαβές.

Το Themasports.com ψάχνοντας περισσότερο το συγκεκριμένο ζήτημα έχει μαζέψει σημαντικές πληροφορίες τις οποίες σας παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα, η Ομόνοια είχε δεχθεί πρόταση για τον Ρενάτο Μαργκάσα, την οποία απέρριψε αμέσως, δίχως δεύτερη σκέψη, μιας και δεν θέλει με τίποτα να αφήσει τον Κυπροποιημένο παίκτη να φύγει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, σε ένδειξη σεβασμού της προσφοράς του παίκτη στην Ομόνοια, η διοίκηση των «τριφυλλοφόρων» αποφάσισε να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, έτσι ώστε να του αποδείξει και έμπρακτα το πόσο πολύ σημαντικό «γρανάζι» αποτελεί για την ομάδα.

Δεν θέλει να «ξεπουλήσει» με αυτή την κίνηση η Ομόνοια κανέναν παίκτη, παρά του ότι υπάρχουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα.  Δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει βασικές μονάδες της και παίκτες που είναι αγαπητοί στον πράσινο λαό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top