ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Με απειλή μαχαιριού και με καρναβαλίστικη μάσκα άγνωστος λήστεψε ζαχαροπλαστείο

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Με απειλή μαχαιριού και με καρναβαλίστικη μάσκα άγνωστος λήστεψε ζαχαροπλαστείο

Υπόθεση ληστείας με την απειλή μαχαιριού εξετάζει η Αστυνομία Αμμοχώστου.

Η ληστεία  σύμφωνα με την Αστυνομία έγινε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης 28/12 σε  ζαχαροπλαστείο στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με  καταγγελία της μοναδικής υπαλλήλου του ζαχαροπλαστείου, γύρω στις οκτώ εισήλθε στο ζαχαροπλαστείο ένας  άντρας με μαχαίρι στο χέρι, την ακινητοποίησε και πήρε από το ταμείο όλα τα χρήματα, περίπου €250.

Είχε καλυμμένο το πρόσωπο με  μια καρναβαλίστικη μάσκα και αφού την προειδοποίησε στα ελληνικά να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία, εγκατέλειψε το ζαχαροπλαστείο.

Από την περιγραφή που έδωσε η υπάλληλος προέκυψαν κάποια στοιχεία που δημιούργησαν υποψίες στους αστυνομικούς ανακριτές προς συγκεκριμένο πρόσωπο εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE