Απέδρασαν τρεις Αλβανοί κακοποιοί από τα κρατητήρια Αττικής -Έφυγαν από το παράθυρο με σεντόνια

Απέδρασαν τρεις Αλβανοί κακοποιοί από τα κρατητήρια Αττικής  -Έφυγαν από το παράθυρο με σεντόνια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία ύστερα από απόδραση τριών Αλβανών κρατουμένων από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Η απόδραση έγινε χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί έκοψαν τα κάγκελα από το παράθυρο του κελιού τους που βρίσκεται στον 2ο όροφο και στη συνέχεια κατέβηκαν με σεντόνια! Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα.

Μαζί με τους τρεις Αλβανούς προσπάθησε να δραπετεύσει και ένας Γεωργιανός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ωστόσο εντοπίστηκε στον αύλειο χώρο του Μεταγωγών και συνελήφθη αμέσως.

Οι υπόλοιποι τρεις παραμένουν άφαντοι. Πρόκειται για τρεις Αλβανούς, δύο εκ των οποίων κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και ο τρίτος για ανθρωποκτονία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραπετών.

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE