LIFESTYLE

Game of Thrones και σε γραμματόσημα

Game of Thrones και σε γραμματόσημα

Η Νταενέρις Ταργκάρυεν, ο Τζον Σνόου και η Άρια Σταρκ περιλαμβάνονται στους ήρωες της πετυχημένης αμερικανικής σειράς Game of Thrοnes που τιμώνται από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία με την έκδοση σειράς 15 γραμματοσήμων.

Τα γραμματόσημα, που θα πωλούνται από τις 23 Ιανουαρίου, εκδόθηκαν για να «σηματοδοτήσουν τη μεγάλη βρετανική συνεισφορά στη σειρά» που προβάλλεται από το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις.

Συνολικά 10 χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους πρώτους επτά κύκλους της σειράς, μια διασκευή μυθιστορημάτων του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, θα απεικονίζονται στα γραμματόσημα, το καθένα από τα οποία κοστίζει 65 πένες (σχεδόν 73 λεπτά του ευρώ).

Την πλειονότητα των βασικών αυτών χαρακτήρων ερμήνευσαν Bρετανοί ηθοποιοί, ενώ τα γυρίσματα της σειράς, της οποίας ο όγδοος κύκλος αναμένεται εντός του έτους ή το 2019, έγιναν κυρίως στη Βόρεια Ιρλανδία.

Πέντε ακόμη γραμματόσημα απεικονίζουν τον Σιδερένιο Θρόνο, τον Βασιλιά της Νύχτας και τους Λευκούς περιπατητές, ανταρόλυκους, δράκους και γίγαντες.

«Όπως και η σειρά, έτσι και τα γραμματόσημα θα γίνουν πολύ δημοφιλή», προβλέπουν τα βρετανικά ταχυδρομεία στην ηλεκτρονική τους σελίδα, μέσω της οποίας δέχονται προπαραγγελίες για τα γραμματόσημα και συναφή προϊόντα αφιερωμένα στη σειρά, όπως μετάλλια και περιορισμένες εκδόσεις.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφιά από nottinghampost.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top