Τι να λένε άραγε; (Φώτο)

Τι να λένε άραγε; (Φώτο)

Κατά την κοπή της βασιλόπιτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα ο φωτογραφικός φακός έπιασε σε τετ α τετ τους Σοφρώνη Αυγουστή και Εμιλιάνο Ζελάγια.

Τι να λένε άραγε οι δυο τους; Το μόνο σίγουρο ο κύπριος κόουτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για τις επιδόσεις του επιθετικού από την Αργεντινή.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE