Παρελθόν από την Ανόρθωση ο Αραούχο, στα σκαριά νέα μεταγραφή!

Παρελθόν από την Ανόρθωση ο Αραούχο, στα σκαριά νέα μεταγραφή!

Μετά την απόκτηση του Γιόνι, η διοίκηση της φουτσαλικής Ανόρθωσης ανακοίνωσε την από κοινού λυση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο φουτσαλιστή, Τζόναθαν Αραούχο.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον φουτσαλιστή Τζόναθαν Αραούχο, πιο γνωστού ως Τζο.

Ο Τζο αγωνίστηκε στην ομάδα μας το τελευταίο τρίμηνο. Ευχαριστούμε τον Τζο για τις πολύτιμες υπηρεσίες του που πρόσφερε στην ομάδα μας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας, πως είμαστε σε προχωρημένες επαφές με πίβοτ και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE