Με Γκράσι και Μυτίδη στην αποστολή η Κέρκυρα!

Με Γκράσι και Μυτίδη στην αποστολή η Κέρκυρα!

Με τα δύο νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, Νταβίντε Γκράσι και Νέστορα Μυτίδη στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Αθήνα η Κέρκυρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο (6/1, 15:00).

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης ο νέος τεχνικός των «Φαιάκων», Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Superleague με αντίπαλο τον Πανιώνιο το Σάββατο (6/1, 15:00).

Στην αποστολή βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Κέρκυρας Νταβίντε Γκράσι και Νέστορας Μυτίδης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Γιαννακόπουλος, Κουτσοβασίλης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γκράσι, Σοϊλέδης, Σπίνουλας, Αρμυταράς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μυτίδης, Τουράμ, Μπάουμαν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE