ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέβη σε Αστυνομικό σταθμό και έβριζε τον Χριστόφια- «Εν τούτος που με κατέστρεψε»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέβη σε Αστυνομικό σταθμό και έβριζε τον Χριστόφια- «Εν τούτος που με κατέστρεψε»

 Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν τα μέλη του Αστυνομικού σταθμού Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας άτομο το οποίο παρουσιάζεται συχνά στον σταθμό, κατόπιν όρου που έθεσε το δικαστήριο το πρωί της Παρασκευής 5/1 μετέβη στον πιο πάνω Αστυνομικό σταθμό και εμφανώς εκνευρισμένος άρχιζε να βρίζει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

 «Εν ο Χριστόφιας που με κατέστρεψε, εν ο Χριστόφιας που φταίει» φώναζε «στολίζοντας» με κοσμητικά επίθετα τον Κύπριο πολιτικό, προκαλώντας παράλληλα ανησυχία και αναστάτωση με αποτέλεσμα ο βοηθός υπεύθυνος του σταθμού να τον συλλάβει και αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

 Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ο Δημήτρης Χριστόφια του «έφαγε» μισό εκατομμύριο.

 

Ι. Μάντζιηπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE