ΠΑΡΑ-THEMA

Το Legion Run επιστρέφει στην Κύπρο στις 14 Απριλίου

Το Legion Run επιστρέφει στην Κύπρο στις 14 Απριλίου

Μετά από έναν χρόνο διακοπής, το Legion Run επιστρέφει στην Κύπρο και αναμένεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων τολμηρών ανδρών και γυναικών, που θα δοκιμάσουν τόσο τα προσωπικά τους όρια όσο και τις ομαδικές τους επιδόσεις και αντοχές, σε μια συναρπαστική διαδρομή.
 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η φετινή δοκιμασία θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Απριλίου, σε χώρο που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
 
Το Legion Run είναι μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, με ευφάνταστα εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος, που πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η διαδρομή είναι μια ευκαιρία για τον κάθε συμμετέχοντα να πιέσει τα όριά του και να μοιραστεί αξέχαστες στιγμές με φίλους, οικογένεια, μέχρι και συνεργάτες και συναδέλφους.
 
Το Legion Run είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενισχύει την ομαδικότητα και συναδελφικότητα, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Έτσι, οι κυπριακές εταιρείες έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο να χτίσουν και να βελτιώσουν το πνεύμα της ομαδικότητας ανάμεσά τους και να επωφεληθούν από προσαρμοσμένα εταιρικά πακέτα.

Στο Legion Run παγκοσμίως έχουν δικαίωμα συμμετοχής άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, γυμνασμένοι ή όχι. Η τεράστια αυτή πρόκληση έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια σε νέες αγορές, φτάνοντας όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία και τη Μέση Ανατολή. 

Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται πολύ εύκολα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Legion Run. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top