ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύνει τα χέρια του Δώνη ο Πολυάκοφ

Λύνει τα χέρια του Δώνη ο Πολυάκοφ

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Κυριακή στο ΓΣΠ την Αλκή και θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες που ενδεχομένως να έχουν Ανόρθωση και ΑΕΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερα προσοχή αφού η Αλκή διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο σύνολο το οποίο μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά και αδύνατα σημεία της, γνωρίζει επίσης πως προέρχεται από δύο απώλειες με Άρη και Ομόνοια και θα επιδιώξει να έχει βαθμολογικό όφελος.

Το γεγονός ότι ο Ντένις Πολυάκοφ βρίσκεται στην διάθεση του για τον αγώνα με την Αλκή αφού έχει ήδη εγγραφεί στο δυναμικό της ομάδας λύνει κάπως τα χέρια του όσον αφορά την αμυντική γραμμή.

Πλέον θα έχει μια έτοιμη λύση για το κέντρο της άμυνας με τον Λευκορώσο να είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα και για ντεμπούτο στην 11άδα κόντρα στην «Αθάνατη».

Ακολουθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το φουλ πρόγραμμα προπονήσεων και δείχνει μέσα από την αγωνιστική του συμπεριφορά πως μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις μέχρι να επιστρέψει και ο Καρλάο.

Υπάρχει δε και η περίπτωση Νικόλα Ιωάννου ο οποίος αν το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που να επιτρέπει στον Γιώργο Δώνη να τον βάλει στο παιχνίδι τότε θα γράψει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top