ΤΟΥΡΚΙΑ: Ερντογάν καρφωτό ρίχνουν οι Γκρίζοι Λύκοι στις προεδρικές εκλογές του 2019

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ερντογάν καρφωτό ρίχνουν οι Γκρίζοι Λύκοι στις προεδρικές εκλογές του 2019

Το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) δεν θα υποδείξει δικό του υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία το 2019, αλλά θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ο αρχηγός του κόμματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε ότι το κόμμα του στηρίζει το “πνεύμα του Γενίκαπι” όπως είχαν αποκαλέσει το κοινό συλλαλητήριο όλων των κομμάτων αμέσως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.