ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη αποκάλυψη για την τρελή πρόταση εκατομμυρίων της Ρεάλ για να πιάσει τον Μέσι

Απίστευτη αποκάλυψη για την τρελή πρόταση εκατομμυρίων της Ρεάλ για να πιάσει τον Μέσι

Το γερμανικό περιοδικό Spiegel αποκαλύπτει μία απίστευτη ιστορία σύμφωνα με την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μιλήσει με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι για να αποκτήσει τον Αργεντινό άσο έναντι 250 εκατομμυρίων ευρώ!

Μία εκπληκτική ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το γερμανικό περιοδικό Spiegel, που αποκαλύπτει ότι λίγο πριν αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης της Λιονέλ Μέσι ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ!

Ένα μήνα πριν την μεταγραφή του Ουαλού, τον Ιούνιο του 2013, ο δικηγόρος του Αργεντινού σταρ ενημέρωσε τον πατέρα του, Χόρχε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα μαμούθ και ήθελε να μάθει τις προθέσεις του.

Μάλιστα η «βασίλισσα» προσέφερε 23 εκατομμύρια ευρώ καθαρές ετήσιες απολαβές ως το 2021 και ένα εκατομμύριο ως μπόνους υπογραφής για τον πατέρα του Μέσι!

Μπορεί η επίσημη Ρεάλ Μαδρίτης να διαψεύδει το δημοσίευμα, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες της υπόθεσης, που αποκαλύπτει το Spiegel. Το ραντεβού ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την πλευρά του Μέσι είχε κλειστεί σε ένα ιδιωτικό τζετ, όπου θα βρίσκονταιν ο Μέσι, ο δικηγόρος του Ινίγκο Χουάρεθ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μιγκέλ Παρδέθα και ένας δικηγόρος της «βασίλισσας»!

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο δικηγόρος του Μέσι είχε ενημερώσει τον πατέρα του, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του είχε υποσχεθεί ότι θα ασκήσει πίεση στον πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι, ώστε να λυθούν τα ανοιχτά μέτωπα που είχε ο Λιονέλ Μέσι με την ισπανική νομοθεσία για την περίφημη υπόθεση φοροδιαφυγής!

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top