Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.
Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/01 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.
Ο επιβάτης είχε καθυστερήσει στις αναχωρήσεις και δεν του επιτράπηκε να φύγει καθώς το αεροπλάνο ήταν έτοιμο για απογείωση.
Τότε, ο Κύπριος επιβάτης άρχισε να φωνάζει, να προκαλεί ανησυχία και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς που πήγαν να τον καθησυχάσουν.
Ο οξύθυμος επιβάτης συνελήφθη για τα αδικήματά της ανησυχίας και της δημόσιας εξύβρισης ενώ κατά την διάρκεια που ο αστυνομικός του φορούσε χειροπέδες αυτός αντιστεκόταν και τον έσπρωχνε.
Μόλις οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, ο Κύπριος επιβάτης ζήτησε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθάνονταν καλά.
Ι.Μ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




