LIFESTYLE

Αλα Πανούσης η απάντηση του Νομικού και της Ονησιφόρου στον Χατζησάββα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αλα Πανούσης η απάντηση του Νομικού και της Ονησιφόρου στον Χατζησάββα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Σάββας Χατζησάββας κατήγγειλε τον Μαρίνο Νομικό και την Μαρία Ονησιφόρου και την εκπομπή 'Activistas' για ραδιοφωνικό bullying στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Σταύρος Χατζησάββας θεώρησε ότι  τα σχόλια του Μαρίνου Νομικού και της Μαρίας Ονησιφόρου στην εκπομπή "Activistas" στο «107.4.Active» ήταν ρατσιστικά, υποτιμητικά και απαξιωτικά εις βάρος της προσωπικότητας του. 

Και έτσι τους κατήγγειλε ο ίδιος στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, με την Αρχή ύστερα από έρευνα να τους επιβάλει το διοικητικό πρόστιμο των €1.500.

Σχετικό άρθρο: Ο Χατζησάββας ξαναχτυπά - Κατήγγειλε τον Νομικό και την Ονησιφόρου για ραδιοφωνικό bullying

Την Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, ο Μαρίνος Νομικός και η Μαρία Ονησιφόρου ξύπνησαν με ορέξεις και πόσταραν στα social media την ατάκα: "Χατζησάββας Χατζησάββας Χατζησάββας", με αφορμή τον θάνατο του Τζίμη Πανούση και την την ιστορική του ατάκα:"«Μου περισσεύουν τρία εκατομμύρια δραχμές! Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας».

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η κόντρα Πανούση - Νταλάρα από το μακρινό 1997, τότε που ο Νταλάρας ανακοίνωνε τη μία συναυλία πίσω από την άλλη, είτε για φιλανθρωπικούς σκοπούς (και αφιλοκερδώς όπως έλεγε) είτε υπέρ της Κύπρου. Ο Πανούσης στη μουσική του παράσταση εκείνη τη χρονιά θέλοντας να σχολιάσει την στάση του Νταλάρα, τον έδειχνε, με ειδική μίξη εικόνας, να τραγουδά και ταυτόχρονα να τρέχουν χρυσές λίρες από το στόμα του. Κάτι τέτοιο, φυσικά και δε θα μπορούσε να μη φτάσει στα αυτιά του Νταλάρα, εξάλλου το σχολίαζε ολόκληρη η Αθήνα.

Στις 7 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς, κάνοντας μήνυση στον Πανούση για συκοφαντική δυσφήμιση, καταθέτοντας ταυτόχρονα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία μάλιστα ίσχυσαν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο Νταλάρας είχε απαιτήσει από τον Πανούση να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη φωνή και την εικόνα του στις παραστάσεις ενώ κάθε φορά που θα αναφερόταν στο όνομα του θα έπρεπε να του καταβάλλει το ποσό του ενός  εκατομμυρίου δραχμών. Αυτό ήταν και το ερέθισμα του Πανούση για να πει την ιστορική ατάκα μπροστά στις κάμερες : «Μου περισσεύουν τρία εκατομμύρια δραχμές! Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top